“això se’n va a la merda” al Carnestoltes de Llinars del Vallès

Amb el títol “això se’n va a la merda”, la comparsa indignada ha guanyat el primer premi (categoria grup) a la rua de Carnestoltes de Llinars !! Hi hem participat Àgora Vilamajor, Indigna’t Llinars i persones que s’hi han sumat! Feliçitats a totxs!

Carnestoltes de Llinars del Vallès a Llinars del Vallès TV

Un banquer (el lladregot, l’usurpador), un polícia (l’opresor, el violent, l’arma del polític), treballadorxs (la dignitat del poble, la vida, les persones), un “perro-flauta” (l’alegria de la comparsa, la dignitat canina) i persones a punt de ser desallotjades de les seves cases (víctimes del canivalisme del sistema capitalista i patriarcal) han estat les integrants de la comparsa indignada que ha participat a la rua de Llinars del Vallès.

El banquer, que volia quedar-se amb els carrers, escales i ponts del poble, així com privatitzar el pavelló municipal i endur-se els estalvis dels i les jubilades, retirar les pensions, tallar l’aigua i comprar els hospitals, robar els diners de les comptes de la gent dels carrers, etc. Va marxar escuat! Empastifat fins a les celles dels pastíssos d’escuma d’afeitar que nenes i nens, grans i joves, varen llençar-li en motiu de profund rebuig. Fins i tot la policia, que es feia dir “força de pau”, va quedar saturada de feina! Ni porres, ni bales de goma, ni cops frenaren la voluntat del poble per a viure amb dignitat!

NO VOLEM POLÍTICS, NI BANQUERS, NI UNA POLICIA AGRESORA!

2 responses to ““això se’n va a la merda” al Carnestoltes de Llinars del Vallès

  1. …la veritat, això està a punt de petar…mare meva a València…quina vergonya de policia, de polítics,…tot plegar fa fàstig! també es podria haver dit així la comparsa! 🙂

  2. El molt cabró del banquer especulador, també volia treure la calefacció a les escoles 😉

    http://diagonalperiodico.net/Represion-policial-contra.html

Deixa un comentari